Heppataiturit-kerho

Heppataiturit-kerho kokoontuu sunnuntaisin klo 11-13:30 noin kerran kuukaudessa.

Kevään 2019 kerhopäivät ovat:
3.2. Sanna Tiilikaisen kotitalli (Viitaniementie 9, Kuomiokoski)
10.3. Tiina Pesosen kotitalli/Marjokangas (Väntintie 53, Tuustaipale)
7.4. Päivikki Karpin kotitalli (Mynttiläntie 91)
x.5. Ratsastuskerta, valmistellaan ratsastusta Niemenpellon tallille Mikkeliin. Maksullinen.

Alakouluikäiset harjoittelevat kerhossa hevostaitoja sekä teoriassa että käytännössä, turvallisessa ja valvotussa ympäristössä. Lisäksi kerhossa voidaan leikkiä, askarrella, kokeilla eri liikuntalajeja ja järjestetää myös retkiä. SRL on tuottanut Hevoskerhotoiminnan tueksi materiaaleja ja hevostaitojen opettamisen perustietona on Hevostaito-opas. Jokaiselle kerholaiselle voidaan hankkia myös oma Hevoskerholainen -työkirja.

Heppataituriin ei ole erillistä osallistumismaksua ja alaikäraja on 8 vuotta.
Heppataituriin osallistuvien tulee olla vakuutusturvan vuoksi 4H:n tai MRA:n jäseniä. Heppakerho yhdistyi 2013 syksyllä pidettäväksi Mäntyharjun 4H-kerhon heppataitureiden kanssa.

Heppataituriin kannattaa ottaa mukaan pienet eväät ja juotavaa. Tallilla toimiessa käytetään kypärää, joten oman voi ottaa mukaan. Tarvittaessa voi lainata myös tallin kypärää. Tärkeää on pukeutua sään mukaan. Ota mukaan myös oma kynä/penaali, kynää voidaan välilla tarvita.

Heppataitureita ohjaa Danica Väisänen (040-162 2602) ja Jaana Saalasti (040-564 3545).
Lisätietoa 4H toimistolta (040-846 7387) ja 4H(at)mantyharju.fi.

Toiminnan suunnittelun kannalta on tärkeää, että kerholaiset ilmoittavat ajoissa jos eivät pääse kerhoon mukaan! Ohjaajat suunnittelevet monipuolisen ohjelman kerholaisten taitotason mukaan.