MRA:n jäsensihteerinä toimii:
Jaana Saalasti jaatama@hotmail.com puh. 040 564 3545

Jäsenmaksut vuodelle 2021:
  • Varsinainen jäsen, seniori 61€
  • Varsinainen jäsen, juoniori (alle 18 -vuotias) 54€
  • Perhejäsen seniori 34€
  • Perhejäsen juniori 30,5€
  • Kannattajajäsen yksityinen: seniori 25€, juniori 15€
  • Kannattajajäsen yritys 55€

Muovista jäsenkorttia ei postiteta enää ensi vuonna, vaan jäsenkortti löytyy sähköisenä jäsenhuoneesta. Vuoden 2020 jäsenkortti toimii St1- ja Shell-asemilla myös ensi vuonna. Jos kortti on hävinnyt, asemien bensakortin voi tilata maksutta suoraan ko. yritykseltä. Huomaa, että seurojen kannatusjäsenille ei tule SRL:n jäsenkorttia.

Muistathan ilmoittaa jäsensihteerille, mikäli haluat vaihtaa seuraa, lopettaa jäsenyyden tai vaihtaa jäsenlajia (esim. perheenjäsenestä varsinaiseksi jäseneksi)!

Seuran jäseneksi pääset liittymään kätevästi SRL:n sivuilta:

Ratsasta hyvässä seurassa

Jäsenhuone tarjoaa ratsastusseuran jäsenelle sähköisen jäsenkortin, vuosittaisia ja ajankohtaisia jäsenetuja sekä materiaaleja harrastuksen tueksi. Kirjaudu ja tutustu!

oma.ratsastus.fi

EU:n tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR) muuttuu 25.5.2018 alkaen ja sen seurauksena seura on velvollinen keräämään jäseniltään suostumuksen heidän henkilötietojensa (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) tallentamiseen seuran jäsenrekisteriin. Osoitetiedon tallentaminen on lakisääteinen velvoite ja sen tallentamiseen jäseniltä ei tarvita erillistä suostumusta. Alla on tarkempi jäsentietojen keräämistä ja käsittelyä koskeva tiedote.

Jäsentietojen käsittely Mäntyharjun Ratsastajat ry:ssä