MRA järjestää valmennuksia koulu- ja esteratsastuksessa

Valmennusvastaavana toimii Eija Kajander

eija.kajander@gmail.com / puh. 040 843 4388

Tiina Viljanen valmentaa maanantaisin. Tiina on sekä este- että kouluratsastuksen lajivalmentaja. Erikseen sovittaessa valmennuksia voidaan pitää välillä myös muina päivinä.

Ilmoittautuminen:

a) Tiinan Mäntyharjulla pitämistä valmennuksista löytyy Facebook ryhmä nimellä Tiinan valmennukset Mäntyharju. Kaikkien vähänkin valmennuksista kiinnostuneiden kannattaa sinne liittyä, niin saa aina ajantasaiset tiedot valmennuksista, vaikka ei säännöllisesti valmentautuisikaan.

b) tekstiviestillä Eija Kajanderille 040 843 4388

Ilmoittaudu maanantain valmennukseen viimeistään edellisenä perjantaina!

Voit toivoa este- tai kouluvalmennusta. Ryhmät järjestellään mahdollisuuksien mukaan.

Valmennuksen hinta:

  • 4-5 ratsukon ryhmässä 80 euroa/h, jaettuna ratsastajien määrällä

  • 3 ratsukon ryhmässä 75 euroa/h, eli 25 euroa/ratsastaja
  • 2 ratsukon ryhmässä 60 euroa/45min, eli 30 euroa/ratsastaja.

Valmennukset maksetaan MRA:n tilille FI73 5271 2120 0196 71, viestiin valmennuspäivä ja ratsastajan nimi. Mahdollinen maneesimaksu maksetaan suoraan tallille.

Valmennukset on tarkoitettu ensisijaisesti MRA:n jäsenille. Jos valmennusryhmissä on vapaita paikkoja, myös MRA:n ulkopuoliset ratsukot ovat valmennuksiin tervetulleita. Tällöin valmennuksen hintaan lisätään 3€.

Huom! Valmennustunti tulee maksaa, jos valmennus perutaan ilmoittautumisajan jälkeen. Tilalle voi etsiä ratsastajan/ratsukon. Näin siksi, että perumiset aiheuttavat muuten lisäkustannuksia muille valmennukseen osallistuville.

Tiedot valmennusryhmistä ja -ajoista saat facebookryhmästä/tekstiviestillä ennen valmennusta.